Saturday, May 06, 2006

Dilemma

En av dere som jeg har møtt gjennom denne bloggen har jeg møtt også under mitt virkelige navn. Det vil si at jeg har gjort to førsteinntrykk på samme menneske, og dette mennesket har fått gjøre to inntrykk på meg. Og inntrykkene har vært forskjellige. Vi har ikke samme tone når jeg er Paco Abel som vi hadde da jeg var meg selv.

Og jeg lurer på, hvis noen hadde gjort dette mot meg, hvis en person jeg likte og en jeg ikke likte en dag viste seg å være samme menneske: Ville jeg da like dette mennesket? Og jeg kom til at jeg sannsynligvis ville bli sint, føle meg lurt og ikke like personen. Men jeg vet ikke.

Jeg beklager at denne situasjonen har oppstått. Jeg ønsker virkelig ikke å bedra folk. Hvis du en dag får vite alt så håper jeg at du skjønner hvorfor det måtte bli slik.

4 comments:

Ingunn said...

Jeg leser bloggen din relativt jevnlig- Du skriver godt Paco!
Vil kunne bli en erhvervsmåte en gang det - vet ikke hvilke regler som foreligger for å få honorar for kronikker hvis man sitter inne?

Til temaet: Hvis det var en person som kjente deg, ville vel reaksjonen vært en annen.

Ingunn

Betty Boom said...

Fordommer og begrensninger sitter i ditt eget hodet og fratar deg retten til å like og leve...Betty

Esquil said...

hei hei, håper du har rett, ingunn :) takk for hyggelig kommentar!

takk for tankevekkende ord, betty!

Anonymous said...

Kanskje det er fordi du spiller en rolle her, viser andre deler av din personlighet eller bare en del av den, kanskje den delen ikke er fremtredende i den settingen du møtte dette mennesket?

Og med kun et skriftilig medium er inntrykket av et menneske som regel annerledes her inne, enn hva det er der ute, er min erfaring.